Over ons

Sinds eind januari 2015 heeft eigenaresse Kate samen met haar man Chris de deuren van Modewinkel KATE FASHION geopend aan de Voorstraat 55a. Actief in de mode is Kate & Chris Altijd al geweest, maar nu was het moment aangebroken voor deze nieuwe uitdaging.


Wij zijn op zoek gegaan naar een plaats waar wij met onze winkel en strategie het verschil kunnen maken. Wij hebben een wekelijks wisselende collectie voor vrouwen van maat 36 tot 48 tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Sinds de opening is Kate Fashion dan ook een zeer gewild adresje in Numansdorp.


Snel een keertje langs komen dus!

Graag tot ziens!

Kate en Chris Haak.

Kate -  Fashion boutique,

De damesmodezaak voor superleuke, trendy en betaalbare kleding, schoenen, tassen, accessoires en nog veel meer.

Onder het genot van een kopje koffie ( en een koek erbij ) word je gastvrij ontvangen en kun je genieten van de prachtige wekelijks wisselende collectie! Iedere vrouw word geholpen met een geheel persoonlijk en vakkundig advies, zodat je altijd de deur uitstapt met een tevreden gevoel!

Kate - fashion boutique is gelegen aan de Voorstraat 55a en in korte tijd een zeer gewild adresje geworden in Numansdorp en omstreken! Een outfit voor na het werk, casual outfits of voor een avondje uit met daarbij passende tas, sjaal, sierraad of ceintuur.... Kate heeft het allemaal! Iedere week wordt de collectie aangevuld met de allerleukste mode items uit binnen en buitenland! 

Kate Fashion boutique

Voorstraat 55A

3281AT Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag tot vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 tot 16.30 uur

Telnr: 0186 684800

Email: info@kate-fashion.nl