Privacybeleid Kate Fashion Boutique

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons.Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.Op deze pagina laten we u weten welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt, waarom wij u gegevens verzamelen en hoe wij ermee omgaan. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Kate Fashion Boutique.

U dient zich ervan bewust te zijn dat Kate Fashion Boutique niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u persoonlijke gegevens die voor desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Kate Fashion of die van derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waar wij over beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van te voren toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

In enkele gevallen zal de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Aanpassen/ Uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of af te melden.

Aanpassen/ uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wil passen of uw gegevens uit onze bestanden wil laten halen kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Kate Fashion Boutique

Voorstraat 55 a

3281 AT

Numansdorp

Tel:0186  684800

Email: info@kate-fashion.nl