BETALEN

Hier vind je informatie over veilig betalen bij Kate fashion boutique

ONLINE BETALEN

Bij Kate Fashion kun je veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Sisow Betalingssysteem. Omdat het bedrag direct bij ons wordt bijgeschreven, kan je bestelling direct verwerkt worden.

VEILIG ONLINE BETALEN MET IDEAL

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van jouw bestelling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. Wij maken gebruik van Pay.nl als collector van alle iDEAL betalingen.

HOE WERKT IDEAL?

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

HOE WERKT PAYPAL?

Log in op uw rekening op www.paypal.nl of op de mobiele app van PayPal en klik op Geld overmaken en betaalverzoeken. Het enige wat u hoeft te doen is een optie te selecteren en het e-mailadres van de ontvanger en het bedrag in te voeren. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort, die het naar zijn of haar bankrekening kan overmaken of voor een online betaling kan gebruiken.

In alle webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

 

RETOURNEREN & RUILEN

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Jammer, maar dat kan gebeuren. Je kunt het product dan binnen 14 dagen aan ons retourneren. Je vindt hier de informatie over het retourneren en ruilen bij Kate Fashion.

HOE MOET IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Vul ons retour formulier in zodat wij je retour goed kunnen verwerken. (Stuur deze mee met het pakket). Voor het retour formulier klikt u HIER . Wij dienen de retour binnen 8 werkdagen ontvangen te hebben. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 8 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

LET OP: Vergeet het retour formulier niet in te vullen en mee te sturen

  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
  • Het product dient retour te komen met de originele labels en verpakking
  • De kosten van de retourzending zijn voor de afzender
  • Artikelen uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden